Dragi copii, incep prin a spune SUNTETI PROSTI!

Folositi termeni pe care un alt prost i-a inventat , de exemplu denumiti vps-urile, „root-uri”.  Oh, asta inseamna pentru tine?

Ce inseamna root?

Daca ne referim la un sistem UNIX , root este dreptul de administrator pe un linux.

Oh, kiburici vps-ul meu are drept  se numeste „root” prostule.

Prost esti tu, nu are nicio legatura , vps se numeste vps, nu mai are o alta denumire. Oh, ai zis vps-ul tau? Nu este al tau si nici nu a fost vreodata!

Vai, vai, am picat nasa.gov ( jpl.nasa.gov : haha , fraiere : ) . l-am picat pe x si pe y.

Nu esti cu nimic mai bun daca pici un site/ip . Tu nu faci nimic altceva inafara de a bloca traficul pe o scurta perioada de timp 🙂 Te crezi smecher picand un ip real , punand un video pe youtube x down by me , esti penibil. Facand asta demonstreaza cat de prost esti, nu poti sa ataci ceva fara sa dai ddos . Doar la asta te rezumi skid-ule.

Vai, vai, mi-am facut propria „Arhiva” sunt tareee .

Nu, nu esti „tare”. Esti un cretin. Editezi hex-urile unui script facut  prin 2008 si oh, gata este a ta.   Sau va vad „arhiva mea de  ddos ” , ai editatul doar textul, daca imi arati source code-ul fac pariu ca gasesc acelasi cod ca aici :
https://gist.github.com/brunocvcunha/1cf9e9176103462458a8
Acelasi cod de cacat. Daca va intreb linie cu linie ce face fiecare cod scris imi dati block.

„Arhiva” hmm, oare ce inseamna arhiva ?

Test.py

De ce va puneti numele pe „test.py” , de ce spuneti ca este a vostru ? Nu a facut nici x nici y.

Ci ei : https://github.com/sivel/speedtest-cli/blob/master/speedtest.py

Wikipedia spuneArhivă în informatică este un fișier creat cu ajutorul unui program de arhivare numit arhivator. O arhivă poate conține unul sau mai multe fișiere și dosare comprimate, păstrând nealterată structura ierarhică a conținutului ei.”

Okey, numiti scriptul „vostru” de scan, arhiva, e ciudat dar sunt pe jumate de acord, dar de ce numiti si un script udp , arhiva?

Vai, vai , cat de bun este x , sunt idolul lui . 

Nu este cu nimic mai bun ca tine. Este tot un skid . Esti manipulat de x. Nu puteti observa chestia asta pentru ca aveti mintea inchisa. De exemplu „un nou script de ddos facut de mine” sau „un nou script de minat facut de mine 100%” ( o sa revin si la minat )  , nu dau nume, scopul meu nu este sa fac hate. Va spun eu adevarul , nu au facut nimic ei, exista GITHUB. Gasiti o gramada de chestii pe github.

Minatul pe vps-uri .

Vad screenshot-uri pe grupuri cum minati voi.

Ultimul screenshot vazut era cu un tip care mina LTC ( litecoin ) si mina 1 MH/s , ok haideti sa vedem cat face :

Deci , dupa cum vedeti tipul face 5 euro intr-un an, este inutil sa minezi pe procesoare, o sa faceti 100 de euro in cativa ani. Ca sa faceti 100 de euro intr-o lunea aveti nevoie de „putere de minat” mare altfel nu faceti nimic !

Alti termeni utilizati :

„root de gosh” – Pe bune ? Deja ai facut 2 greseli. Folosesti termenul „Gosh” pentru a specifica „dreptul de administrator ” iar „root” , vps . Corect ar fi ” vps cu drept de root/administrator ”

„root de mix” , ” arhiva de ddos ” , „root de flood” „digitalocean de flood” si multe alte denumiri inventate de copii

„root/vps de minat” – A? Ce are atat de special vps-ul asta „de minat” ? KIBURICI ESTI UN PROST ARE MULTE PROCESOARE , te anunt ca tu esti prost, folosesti un termen inexistent.

Debian, debian, debian..

Ce este debian? Este un sistem de operare UNIX.

Wikipedia :  ” Debian GNU/Linux este un sistem de operare compus din software liber, și o distribuție populară și foarte influentă între distribuțiile GNU/Linux. Această distribuție este menținută la zi datorită efortului voluntar depus de utilizatori de pe întreg mapamondul. Distribuția este testată riguros înainte de a fi lansată, pentru a asigura un grad ridicat de stabilitate. Nu este foarte ușor de configurat, această distribuție fiind orientată în principal către utilizatorul profesionist, dar are un foarte bun sistem de actualizare. Versiunile mai noi tind să fie orientate mai mult către utilizatorul obișnuit și beneficiază de asistență de calitate oferită de comunitatea de utilizatori.”

Ceea ce prindeti voi la „scan” se numeste HONEYPOT , nu puteti sa faceti nimic cu el, deobicei este pus de politie, de hackeri, networking researchers sau de insusi firma.

Asa ca nu mai considera debian-ul un cacat. Voi sunteti de cacat.

MIRC, CUM FAC MIRC ?

MIRC ESTE UN CLIENT, IAR DENUMIREA CORECTA PENTRU SERVER ESTE IRC , IRC DOMNULE.

Va tot aud ca dati ddos cu 500 de gb/s , ca sunteti mai smecheri, STOP IT! Get some help !

Nu dati 500 gb/s intr-un server nici daca visati. 

 

Asa ca… revenitiva copii, ocupati-va timpul cu altceva, ceea ce faceti voi este INUTIL, nu castigati nimic din asta, doar prostie.

Oh da, o sa vina un prost sa zica ca face bani din asta, va spun eu nu faci foarte mult, din vps-uri am facut maxim 13 milioane. 

Jucati-va, iesiti p-afara cu prietenii la aer curat, invatati programare daca sunteti pasionati de IT.

Sunt sigur ca o sa-mi iau mult hate dupa asta, dar asta e adevarul.